Volwassenen

Trouw zijn aan jezelf

In de dynamiek van werk, relatie, gezondheid, ouderschap en welbevinden worden hoge eisen gesteld door jezelf en de ander. Eisen die een groot beroep op je doen. Het gevolg daarvan kan zijn dat je gezondheid onder druk komt te staan. Langdurige druk en spanning kunnen je gezondheid en welzijn ondermijnen. Dat kan zich uiten in vervelende gevolgen, zoals eet- en slaapproblemen, piekeren en oververmoeidheid. Ook kan er sprake zijn van chronische stress, depressieve gevoelens of een kans op burnout. Ook opvoedings- en relatieproblemen kunnen hier deel van uitmaken.

Hulpvragen van volwassenen

Slaap je slecht of wordt je vaak wakker?
Heb je vaak hoofdpijn, spanning of stress, rugklachten of buikpijn?
Heb je weinig energie en zit je niet lekker in je vel?
Kun je slecht ontspannen en zit je teveel in je hoofd?
Heb je moeite om vrienden/vriendinnen te maken?
Ben je  onzeker en twijfel je vaak bij het maken van keuzes?
Raak je  snel geïrriteerd of heb je last van moedeloosheid?
Heb je moeite met de opvoeding van je kind?
Voel je je vaak afgewezen en alleen?
Voel je je opgebrand en uitgeput?

Voel je je aangesproken tot bovenstaande onderwerpen dan kun je bij mij terecht voor diverse coachingsactiviteiten zoals: Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP), Rationeel Emotieve Therapie (RET), Applied Conciousness Sience ( ACS), Feedback Over Reflectie ( FOR) (opvoed-) en  begeleidingsadviezen, MIR, Spherosvisualisaties en meditaties, acupunctuur, cranio-sacraal therapie, klankschaalmassages, bloesemremedies en een natuurlijk slaapmiddel (sleepy juice).

Hulpvragen bij relatie- en relatieproblemen

Voel je dat je ‘gevangen’ zit in je relatie?
Voel je je als vrouw onvoldoende ‘uit de verf komen?
Heb je behoefte om spiritueel verder te ontwikkelen?

Een mix van behandelingen, coaching en training, individueel of in een groep zijn zeer goede mogelijkheden om meer in je eigen kracht te komen.  Zie bij kopje trainingen de mogelijkheden voor trainingen en workshops.

Heb je interesse om jezelf verder te ontwikkelen op spiritueel vlak kun je bij mij terecht via het Spherosmeditatie programma.

Enkele evaluaties en reflecties van cliënten:

Jonge vrouw van rond de dertig jaar mailt mij:

Dankjewel  voor je mailtje en je belangstelling in mijn gezondheid. Dat waardeer ik zeer. Met mij gaat het gelukkig goed. Daar ben ik heel blij mee, want ik heb het heel zwaar gehad, Ik ben mezelf behoorlijk tegen gekomen, maar ik ben ontzettend trots op mezelf dat ik het verdriet en de pijn niet uit de weg ben gegaan. Ik heb die rouwperiode bewust meegemaakt en dat was heel heftig. Ik was mezelf even kwijt, maar ik heb mezelf weer terug
gevonden. Ik ben er echt sterker uitgekomen en dat is mede dankzij jou! Uit de grond van mijn hart zeg ik dan ook dankjewel!!!