Training Mindfulness voor speciale groepen

Mindfulness in de natuur

In de natuur kun je heel goed mindful zijn en Mindfulness leren. We lopen, doen oefeningen en gebruiken vooral onze zintuigen, genieten zoals ‘n kind dat kan doen. We doen dit op een mooie locatie  in het Westland of in het park van Ockenburg in Loosduinen.

Mindfulness bij pijn en chronische klachten

Met ademhalingsoefeningen kan pijn beter hanteerbaar worden. Door lichaamsbewustzijn leer je beter omgaan met je klachten en worden ze vaak wat milder. je leert het proces van acceptatie van je beperking.

Mindfulness voor zwangeren en/of ouders

De training maakt je bewust van jezelf. Je leert wat meer afstand te nemen van de gedachten en emoties, wat een positieve invloed heeft op je zelfvertrouwen en je opvoedingsmogelijkheden. Samen met andere zwangeren/ouders ervaringen uitwisselen kan een belangrijke bijdrage leveren bij de opvoeding van je kind(eren).  Lees voor extra informatie over wat Mindfulness is op de pagina kennismaken met Mindfulness.

Mindfulness voor kinderen

Ook voor kinderen zijn aparte Mindfulness groepjes mogelijk.

Mindfulnessworkhop/trainingen op scholen

 in compagny voor docenten en /of scholieren/studenten.

Mindfulnesstraining bij  werkloosheid, gepensioneerd raken/zijn, rouw- en verlies.

Mindfulnesstraining bij verslavingen

voor mensen die willen stoppen met roken, bij overgewicht of een andere vorm van verslaving en daar afscheid van willen nemen. Ondersteuning bij de goede voornemens die je hebt gemaakt.

Je kunt als je dat wilt extra ondersteuning krijgen met acupunctuur. Dit voor mensen die al vele pogingen om te stoppen hebben ondernomen of al heel lang roken en niet zonder kunnen. Je kunt ook individueel behandeld worden met acupunctuur en begeleid met Mindfulnessoefeningen.

 

Durf je de uitdaging aan te gaan?

Heb je vragen, of wil je je opgeven bel of mail naar 0174245206 of 06 15563829 of jacquelinegrootscholten@hotmail.com

Meld je aan met het aanmelding-mindfulness 2018-2019

Je bent van harte welkom!