Mindfulness op landgoed Ockenburgh

Training Mindfulness   “ rust in je hoofd en ’n ontspannen lijf ”,

 

Regelmatig start er een workshop, basistraining  mindfulness in de vleugel van Ockenburgh.

Heb je last van stress, angst of piekeren, ben je somber, heb je chronische pijn of slaapproblemen? Kies je voor minder stress en spanning, meer genieten, beter slapen, en kwaliteit in je relaties?

Ben je toe aan een verandering? dan is dit het juiste moment!

Meld je aan voor data en kosten via jacquelinegrootscholten@hotmail.com

 

Mindfulness is een training in aandacht  voor jezelf. Het geeft inzicht in je automatische patronen, je gedachten, emoties en lichamelijke sensaties. Deze aspecten bepalen je stemming, je handelen en uiteindelijk het resultaat.

Door Mindful te leven ontstaat er ruimte in je hoofd, word je bewust van wat je nodig hebt en verbetert je focus en concentratie.

Daardoor maak je betere keuzes en heb je meer succes en levensvreugde. Dat willen we toch allemaal?

 Wat kun je verwachten?

 Het accent ligt op het ervaren van wat Mindfulness voor je kan zijn. Dit doen we door te oefenen. Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren.

De vleugel is te bereiken via de moestuin, achter Villa Ockenburgh. Als het weer het toelaat eindigen we met Mindful wandelen in park Ockenburgh. De natuur is rustgevend en altijd in het NU.

Voor een duurzame verandering is het essentieel dat jezelf ook aan de slag gaat met de oefeningen.

Je kunt een usbstick aanschaffen met het programma, de geleide meditaties en belangrijke informatie over Mindfulness voor 15 euro.

 

Wil je een individuele training Mindfulnes, op maat afgestemd dan kan dat op de praktijk in Poeldijk. Voor kinderen zijn er ook diverse trainingen en behandelingen mogelijk.

Kijk voor meer informatie op de website http://www.jacquelinegrootscholten.nl of bel 0615563829

 Leuk je dan te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Jacqueline

Heb je nog vragen? bel 0615563829